20 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 septembra, 2021

Tokrat »aufbiks« na slovenski obali in to na več krajih!

V petek popoldne so policisti dobili obvestilo, da na koprski promenadi na klopci spi moški. Policisti so ga našli, moški pa se je uprl in kričal, da so morali uporabiti prisilna sredstva. Poklicali so zdravstveno osebje, ki ga je prevzelo in odpeljalo v bolnico.

 

V soboto nekaj čez polnoči sta se v Kopru stepli Koprčanki. Med pretepom sta kričali in se žalili, kljub opozorilu policistov pa s kršitvijo nista prenehali.

Ena od njiju se je kasneje umirila in so ji izdali plačilni nalog, za drugo pa so odredili pridržanje in ji prav tako sledi plačilni nalog za več kršitev.

Ob 3.06 so dobili obvestilo, da se je v enem od koprskih lokalom steplo več oseb. Ugotovljeno je bilo, da sta se najprej v lokalu stepla 28-letni Koprčan in 23-letni Izolan, zatem se je vmešal še 27-letni Koprčan. Pretep so   nadaljevali   pred lokalom. 28-letnemu Koprčanu je bilo odrejeno pridržanje, ker je bil poškodovan, so ga oskrbeli v SB Izola. Vse okoliščine   policisti še preverjajo, prav tako je potrebno opraviti razgovore z udeleženi ter tako zbrati informacije o dogajanju.

Zadnje novice

Sorodne vsebine