9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

To je Gregor (36), ki je med spanjem ubil mamo! Odstranjeval je slabo energijo

Piše: Škandal24

Včeraj že poročali je odjeknila vest, da je na območju Policijske postaje Žalec, natančneje v v Zalogu pri Šempetru, storilec do smrti zabodel 57-letno mamo in poškodoval 60-letnega očeta ter pobegnil s kraja dogodka. Motiv za tragično dejanje še ni znan. Družabna omrežja medtem celo razkrivajo identiteto morilca. Gregor Ducman, znan kot Gyan Puri, naj bi, tako piše na Instagramu, odstranjeval slabo energiji, demone ter nudil zaščito pred negativnimi vplivi.

»Po do sedaj zbranih obvestilih, je 36-letnik, ki sicer ni živel skupaj s starši, noč pred umorom prespal pri njima ter v jutranjih urah, za zdaj še iz neznanega razloga, do smrti zabodel mamo ter z nožem poškodoval tudi očeta. Mati je na kraju dogodka poškodbam podlegla, očeta so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. Po trenutnih podatkih je njegovo zdravstveno stanje stabilno. 36-letnik je po tragičnem dejanju pobegnil s kraja dejanja. Kmalu po dogodku smo ga izsledili v bližini in mu odvzeli prostost. Osumljeni se prijetju ni upiral,« je javnosti sporočila Milena Trbulin s PU Celje.

Ob tem dodaja, da 36-letnika, ki ima težave z odvisnostjo od prepovedanih drog, doslej niso obravnavali zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilja v družini oziroma drugih kaznivih dejanj povezanih z nasilnim vedenjem. V preteklih letih smo ga trikrat kazensko ovadili zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog ter obravnavali zaradi posameznih prekrškov s področja javnega reda in miru ter cestnega prometa. Osumljenca bodo s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora privedli k preiskovalnemu sodniku.

 

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine