6.4 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

Tatovi ne počivajo, vlamljali povsod!

Piše: C. R.

Kriminalni element je bil, kljub praznikom aktiven tekom preteklega vikenda. O vlomih in tatvinah poročajo iz večine policijskih uprav po Sloveniji.

Na območju Bežigrada je neznani storilec vlomil v klet in odtujil kolo znamke Rog Pony, zelene barve. Lastnika je oškodoval za okoli 50 evrov.

Na območju Bežigrada je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško gorsko kolo znamke Giant. Lastnika je oškodoval za okoli 200 evrov.

Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili cigarete in alkoholne pijače. Povzročeno je bilo za okoli 500 evrov škode.

Na Dolenjski cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili tri motorne žage znamke Stiga.

Podjetje je oškodovano za okoli 1.000 evrov. Na delovišču v Medlogu smo obravnavali tatvino nafte. Storilec jo je okoli 50 litrov ukradel iz rezervoarja delovnega stoja.

Na Milčinskega ulici v Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. V vozilo mu ni uspelo priti, je pa s poškodovanjem vrat, lastnici povzročil za okoli 400 € škode.

Na območju Slovenskih Konjic je neznanec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. Škodo je lastnikom povzroči s poškodovanjem okna v pritličnem delu hiše.

Na območju Podčetrtka so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno v pritličnem delu, je prostore preiskal. Ukradel je gotovino.

Sinoči so bili obveščeni, da je neznani storilec na Krekovem trgu v Celju poškodoval 11 razstavnih kovinskih panojev. Škodo ocenjujejo na dobrih 3.000 €.

Neznani storilec je v času med 15.4.2022 in 17.4.2022 vlomil v stanovanje v Slovenski Bistrici, pregledal je prostore stanovanja in lastnika  oškodoval za 5.500 eurov.

Blejski policisti so obravnavali tatvino denarja in zlatnine iz stanovanjske hiše.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine