16 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Tatovi na veselem pohodu

Piše: C. R.

Včeraj, 14. aprila pozno zvečer, so policisti policijske postaje Nova Gorica na območju Šempetra pri Gorici obravnavali poškodovanje parkiranega avtomobila na parkirišču ene od tamkajšnjih gospodarskih družb. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec tekom včerajšnjega dne z neznanim predmetom razbil vetrobransko steklo in spraznil vse štiri pnevmatike na osebnem avtomobilu znamke VW. S tem dejanjem je nepridiprav oškodovancu povzročil za približno 700 evrov materialne škode. S strani oškodovanca je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti policijske postaje Nova Gorica po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo v Novi Gorici.  

15. aprila ob 2.55 uri, je bila policija obveščena o tatvini goriva iz tujega tovornega vozila na počivališču ob hitri cesti H4 v Šempasu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila iztočil približno 300 litrov dizelskega goriva na škodo gospodarski družbi iz republike hrvaške. Policisti policijske postaje Nova Gorica bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstvih kaznivega dejanja tatvine podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Danes ob 6.18 uri, so policiste Policijska uprava Nova Gorica obvestili o ponovni tatvini goriva iz rezervoarja parkiranega tovornega vozila na počivališču ob hitri cesti H4 v Šempasu. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec tekom noči iz tovornega vozila odvzel oz. iztočil približno 450 litrov dizelskega goriva in tako oškodovancu povzročil za 480 evrov materialne škode. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti iz Nove Gorice o vseh ugotovljenih dejstvih kaznivega dejanja s pisnim poročilom obvestili okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vir: Policijska uprava Nova Gorica  

Zadnje novice

Sorodne vsebine