7.6 C
Ljubljana
četrtek, 2 februarja, 2023

Tatica drzno kradla in še ropala

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel sedem obvestil o prometnih nesrečah, štiri prijave o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter dve v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj tatvina, vlom, ponareditev denarja in povzročitev telesnih poškodb. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli dve vozili.

 

Včeraj ponoči je na območju Cerkelj na Gorenjskem zagorelo v garaži

stanovanjske hiše, kjer sta bili parkirani dve osebni vozili. Eno vozilo je pogorelo, drugo vozilo in stvari v garaži pa je ogenj poškodoval. Požar se iz garaže ni razširil naprej na preostali objekt. V dogodku je nastalo za okoli 30 tisoč evrov materialne škode. Vzrok za požar se še ugotavlja, po do sedaj   zbranih podatkih pa v ogledu niso bile ugotovljene sumljive okoliščine, ki bi nakazovale na sum kaznivega dejanja ali tujo krivdo.

Kriminalisti in strokovnjaki Nacionalnega forenzičnega laboratorija so že včeraj na kraju zavarovali tudi sledi za nadaljnje delo in še vodijo postopek.

Tržiški policisti so včeraj dopoldan obravnavali več prijav kaznivih dejanj, ki jih je osumljena ista oseba. V prvi prijavi je bilo okoli 10. ure sporočeno, da je osumljenka peško porinila po tleh in ji povzročila telesne poškodbe. Približno pol ure kasneje je bila proti njej podana prijava tatvine stvari iz dveh trgovin, opoldan   pa tudi prijava tatvine čevljev iz še tretje trgovine in poškodovanje več osebnih avtomobilov. Osumljenko so policisti včeraj že izsledili in proti njej zaradi sumov kaznivih dejanj vodijo postopek.

V Kranju na Likozarjevi ulici in Ulici Juleta Gabrovška je bilo z naviranjem balkonskih vrat vlomljeno v stanovanji. V obeh primerih je storilec stanovanje pregledal. V enem primeru ni odtujil ničesar.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine