12.8 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Tat italijanskega BMV-ja ni imel “sreče” – zapazila ga je slovenska policija

Policisti PP IU Murska Sobota so minulo nedeljo, ob 10.25 na avtocesti na relaciji Murska Sobota – Lendava, mimo izvoza Lipovci, opazili osebni avtomobil znamke BMW, X5 italijanskih registrskih oznak. Ko je voznik vozila opazil, da mu policisti sledijo je povečal hitrost. Pri izvozu z avtoceste pri naselju Gančani je močno zaviral in zapustil avtocesto v smeri naselja Gančani.
Po približno 200 metrih vožnje je zavil čez obcestni jarek v koruzno polje in se peljal približno 500 metrov. Vozilo je na polju zaustavil in pobegnil v smeri naselja Gančani. Ko sta policista prišla do vozila sta opazila, da so na vozilu vidne sledi vloma (poškodovana ključavnica).

V zvezi pobeglega voznika, je bila organizirana iskalna akcija, vendar je osumljenec uspel pobegniti v smeri avtoceste, kjer ga je počakal neznanec in ga odpeljal v smeri Madžarske. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bil osebni avtomobil v noči na 22.9.2019 ukraden v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo. Policisti za neznanim voznikom zbiramo obvestila.

Zadnje novice

Sorodne vsebine