15.2 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Tako trdno je spala, da ni slišala vlomilca, ki je na silo odprl vrata tovornjaka…

Na  dvorišče  stanovanjske hiše v Kobilah na območju PP Krško sta se 18. 8. dopoldne  pripeljala  neznanca.  Eden  je  s pogovorom zamotil oškodovanca, drugi pa je izkoristil njegovo nepazljivost, vstopil v stanovanjsko hišo in našel  ter  odtujil  denar in bančne kartice. Oškodovanec je šele po njunem odhodu   ugotovil,  da  so  mu  odtujili  denar.  Okoliščine  policisti  še preiskujejo.

V Črešnjicah pri Cerkljah je v popoldanskih urah nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in  našel  ter  odtujil denar in nakit. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 4000 evrov škode.

Na  območju Tanče Gore je okoli 18. ure nekdo vlomil v zidanico. Okoliščine policisti še preiskujejo. Med  15.  8.  in  18.  8.  je v Štrekljevcu na območju PP Črnomelj nekdo iz odklenjene delavnice odtujil dve motorni žagi. V  noči  na  18.  8.  je  v  Črmošnjicah nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil denar.

Ponoči je nekdo na počivališču Ravbarkomanda iz kabine parkiranega tovornega vozila, italijanskih registrskih tablic, državljanoma Romunije ukradel torbico z vsemi dokumenti in 6.000 evri gotovine. Torbica je bila ob ženski, ki je spala.

V  Šiški  so  neznanci vlomili v specializirano trgovino ter odtujili ročno orodje. Po prvi oceni je nastalo za okoli 1.500 evrov škode.

Zadnje novice

Sorodne vsebine