9.1 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Tako mlad, pa toliko drog je imel doma

Policisti so v sredo med hišno preiskavo pri 22-letnem Ljubljančanu zasegli več različnih prepovedanih drog, kot so hašiš, ecstasy, amfetamini in konoplja, ter dodatno opremo in gotovino. Nekaj konoplje so v četrtek zasegli tudi pri 44-letnem Domžalčanu, so dane sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

 

 

Pri 22-letnem Ljubljančanu so policisti zaradi suma storitve kaznivega dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog izvedli preiskavo na domu. Med njo so zasegli okoli 1,2 kilograma amfetaminov, 300 gramov tabletk ecstasyja, 500 gramov hašiša, kilogram konoplje in pripomočke za tehtanje in pakiranje ter gotovino, so pojasnili na PU Ljubljana.

Osumljenca so danes privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj že odredil pripor.

Hišno preiskavo so v četrtek opravili tudi domžalski policisti. Pri 44-letnem Domžalčanu so tako zasegli skupno okoli 500 gramov konoplje, 100 sadik konoplje.

V obeh primerih policisti trenutno še nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine