23.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Ta konec tedna vlomilci niso dali miru – vlomili v več hiš in naredili precej škode

Vlomilci ne počivajo v teh jesenskih dneh; tako so v  Domžalah  vlomili v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in nakit. Lastnika je oškodoval za več tisoč evrov. Na  Lavrici  je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V  okolici  Litije  je  bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov. Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 1.500 evrov.

Na  območju  Most  je  bilo  vlomljeno  v  stanovanje,  od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov. V  Kočevju  je  bilo  vlomljeno  v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 2.000 evrov.

Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v klet, od koder je neznani storilec odtujil  kolo  znamke  Diverge  Sport, sive barve. Lastnika je oškodoval za okoli 800 evrov. V  okolici  Domžal je bilo vlomljeno v specializirano trgovino, od koder je neznani storilec odtujil obutev. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

V  Logatcu  je  bilo  vlomljeno  v  gostinski  objekt,  od koder je neznani storilec  odtujil  alkoholne pijače in cigarete. Nastalo je okoli 800 evrov škode. V  Logatcu  je  bilo  vlomljeno  v  gostinski  objekt,  od koder je neznani storilec odtujil alkoholne pijače. Nastalo je okoli 200 evrov škode.

V  okolici  Kamnika je neznani storilec vlomil v gostinski objekt, od koder je  odtujil  gotovino  in  alkoholne  pijače. Nastalo je za okoli 300 evrov škode.

Drzna tatvina

Na območju Policijske postaje Logatec so obravnavali drzno tatvino, ki je bila storjena tako, da je do sedaj neznani storilec na domu zamotili oškodovanca s pogovorom o izvedbi gradbenih del. Izkoristil je nepozornost oškodovanca in iz hiše odtujil nakit, ter ga oškodoval za  nekaj tisoč evrov. Storilec se je s kraja odpeljal z vozilom črne barve. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Opis storilca: moški star približno 30 let, nižje srednje postave, kratkih las, z neurejeno krajšo brado, oblečen je bil v jeans hlače in temno modro jakno s kapuco.

Zadnje novice

Sorodne vsebine