10.9 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Štiri poškodovane v prometni nesreči odpeljali v bolnišnico

Včeraj, nekaj po 8. uri je na lokalni cesti od Bukovice proti Vodicam prišlo do prometne nesreče v kateri voznik osebnega vozila ni prilagodil vožnje stanju in razmeram na cesti in zato izgubil oblast nad vozilom, ter zapeljal s cestišča, kjer se je vozilo nato prevrnilo.

Voznik in štirje potniki v vozilu so se lažje poškodovali in so bili z reševalnim vozilom odpeljani v UKC Ljubljana. Vozniku osebnega vozila je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj, nekaj pred 13. uro je voznica osebnega vozila peljala iz smeri Jelenje vasi proti Čepljam in ker ni prilagodila svoje vožnje stanju in razmeram na cesti, jo je zaneslo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v voznika nasproti vozečega vozila. Oba voznika sta se v nesreči lažje poškodovala. Voznici je bil izdan plačilni nalog.

Včeraj, okoli 10. ure je v križišču Štajerske in Brnčičeve ceste prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Voznik tovornega vozila je v križišču zavijal levo, pri tem pa odvzel prednost voznici osebnega vozila, ki je po Štajerski cesti vozila naravnost. V nesreči se je voznica osebnega vozila lažje poškodovala. Vozniku tovornega vozila je bil izdan plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine