4 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Ste včeraj videli nesrečo pri Logatcu?

Včeraj okoli 16.10 je prišlo na lokalni cesti iz smeri Tržaške ceste proti rondoju v Logatcu, do prometne nesreče med neznanim voznikom osebnega vozila karavan izvedbe, neznane znamke, temne barve, ter voznikom mopeda. Neznani voznik je trčil v zadnji del mopeda, nato pa s kraja nesreče pobegnil. V nesreči se je voznik mopeda lažje telesno poškodoval.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo vse, ki bi imeli informacije o nesreči, da to sporočijo na  št. 113 ali Policijsko postajo Vrhnika, Krpanova ulica 3, Vrhnika na telefonsko številko 01 750 29 10. Prav tako naprošamo voznika vozila, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na eno izmed omenjenih številk ali se zglasi na Policijski postaji Vrhnika (oz. najbližji policijski postaji).

Včeraj okoli 20.30 ure se je prav tako v Logatcu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 36-letni voznik kombija in 54-letni pešec. Po do sedaj zbranih obvestilih in ogledu je do nesreče je prišlo, ker je pešec hodil po vozišču po nasprotni strani. Vanj je trčil voznik kombija, ki mu je pripeljal nasproti. Pri tem se je pešec huje telesno poškodoval. Policisti so ugotavljali prisotnost alkohola, preizkus alkoholiziranosti je bil pri obeh udeležencih negativen. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj nekaj po 16. uri se je v Marinči vasi zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tvorno vozilo, v tovornjak pa je nato trčil še en voznik. Povzročitelj prometne nesreče je bil preizkušen z alkotestom, ki je pokazal 0,87 mg/l alkohola v organizmu. Policisti zaradi suma kaznivega dejanja »Nevarne vožnje« zbirajo obvestila in vodijo predkazenski postopek.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V Škofji Loki je voznica na prehodu za pešce trčila v peško in jo lažje poškodovala. V Zgornjih Dupljah pa so policisti obravnavali padec kolesarja. Vozil je z neprilagojeno hitrostjo v kombinaciji z alkoholom (0,50 mg/l).

Ob 18.40 je na avtocesti pri Razrdrtem padel motorist, 59-letni državljan Italije. Peljal je od Razdrtega proti Divači, pri razcepu Nanos pa se ni pravočasno odločil, kam bo zavil, zato je trčil v odbojno ograjo in padel. Na motornem kolesu je bila tudi sopotnica, 58-letna državljanka Italije, ki se je ob trku v odbojno ograjo poškodovala. Povzročitelju sledi globa, ker ni vozil po sredini voznega pasu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine