23.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 15 julija, 2024

Sredi Pirana jo je začel brcati in jo nato še lovil

Piše: C. R.

PU Koper poroča o več primerih razgrajanja in nasilništva, pa tudi pijanih voznikih, ki so se upirali postopkom.

Včeraj popoldne  je  v  Piranu  domačin  pristopil  do  oškodovanke  in  jo pričel pretepati,  pri  tem  jo je poškodoval. Ko je uspela pobegniti, je tekel za njo in jo ponovno pričel brcati. Za 46-letnega nasilneža bo podana kazenska ovadba. Kaj je razlog njegovega divjaštva, policija ne poroča.

V  enem od lokalov v Kopru je 37-letnik zahteval alkoholno pijačo, ki mu jo niso  želeli  postreči,  saj je bil vidno pod vplivom alkohola. Kršitelj je pričel  kričati  na  zaposlenega,  ga prijel za vrat in odrinil. Ob prihodu policistov na kraj ni prenehal s kršitvami, zato so mu odredili pridržanje. Po izpustitvi so razgrajaču za popotnico izročili še položnico z mastnim zneskom.

Včeraj ob 22.  uri so policisti v Pivki ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog. Podobno se je zgodilo 46-letniku iz Kopra, ki je prav tako v poznih večernih urah odklonil preizkus. Odredili so mu pridržanje, čemur se je upiral. Čaka ga veselo snidenje s sodnikom, položnico pa je že prejel.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine