2.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Spet so “peli” maligani na cesti

Piše: C. R.

V  petek  popoldne  so na območju Dramelj obravnavali prometno nesrečo, do katere  je prišlo zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča in vožnje pod vplivom  alkohola. 

Voznik  osebnega  vozila, ki je imel skoraj dva promila alkohola  v  krvi,  je  zapeljal z vozišča. Vozilo se je prevrnilo v potok. Voznik  se  v prometni nesreči ni poškodoval. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so mu vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

Na  območju  Raven  na  Koroškem  je voznica, ki je imela dobra dva promila alkohola  v krvi, trčila v dve parkirani osebni vozili. Voznici so odvzeli vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

V  noči  iz  sobote  na  nedeljo  so  na Mariborski ulici v Celju ustavili voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo, ki ni bilo tehnično brezhibno. Na  vozilu  je  imel  prazno  pnevmatiko.  Voznik je vozil tudi pod vplivom alkohola.  V  krvi je imel dobro promilo in pol alkohola. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola smo ga pridržali, sledi obdolžilni predlog.  Zaradi vožnje s  tehnično  neizpravnim vozilom in posledično zaradi  poškodovanja vozišča smo  ga  oglobili.  Globo  smo  mu  izrekli  tudi  zaradi  kršitve Zakona o nalezljivih boleznih.

Vir: PU Celje

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine