23.8 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Spet so kradli kot srake, žal k temu pripomore tudi malomarnost oškodovancev

Na  Grintovški ulici v Kranju je bilo vlomljeno v stanovanje v prvem nadstropju bloka in odtujen nakit. Blejski policisti so včeraj obravnavali prijavo tatvine torbice z obale  jezera.  Storilec  jo  je  odtujil, ko se je lastnik kopal v jezeru. Vrednih stvari se ne pušča brez nadzora!

 

V  Medvodah je bilo vlomljeno v hišo, od koder so neznani storilci odtujili gotovino in mobilni telefon.  Lastnika so oškodovali za okoli 230 evrov. Na  Viču  je  neznani  storilec  skušal vlomiti v hišo, vendar mu ni uspelo vstopiti. Nastalo je za okoli 200 evrov škode.

Na Viču so neznani storilci vlomili v ograjeno gradbišče in odtujili opažne plošče. Nastalo je za okoli 500 evrov škode. Na območju Ribnice je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Nastalo je za okoli 2200 evrov škode. V  Šiški  je bilo vlomljeno poslovne prostore, od koder pa neznani storilec ni ničesar odtujil. Nastalo je za okoli 400 evrov škode. V  Mostah  je  neznani  storilec  vlomil  v  trgovino,  od koder je odtujil gotovino. Nastalo je za okoli 450 evrov škode.

Včeraj  okoli 14.30 je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o tatvini torbice   na   območju  Most.  Po  do  sedaj  zbranih  obvestilih  je  bilo ugotovljeno,  da  sta dva neznana moška vstopila v kuhinjo v pritličju hiše in  odtujila torbico v kateri je bila gotovina, osebni dokumenti in mobilni telefon.  Storilca  sta  po  dejanju  s kraja pobegnila peš. Z dejanjem sta prijavitelja  oškodovala  za okoli 500 eurov. Opis neznancev: oba moška sta stara  okoli  30-40  let,  višje  postave, oblečena v kratke hlače, eden od njiju je nosil rumeno majico.

Zadnje novice

Sorodne vsebine