7.8 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Spet pijani za volanom povzročali prometne nesreče

Včeraj nekaj pred 19. uro je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena, da se je na Zaloški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen kolesar. Slednji se je v nesreči lažje telesno poškodoval, z reševalnim vozilom je bil odpeljan v KC Ljubljana. Policisti zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine nesreče.

 

V postopku je bil kolesarju odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0.76 mg/l alkohola v organizmu. Po vseh zbranih obvestilih bodo izveden ustrezen ukrep.

Včeraj nekaj pred 12. uro je na Savski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik mopeda in kolesar. Po do sedaj zbranih obvestilih je kolesarka odvzela prednost vozniku mopeda, ki je padel in se pri tem lažje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v KC Ljubljana. Po vseh zbranih obvestilih bodo izveden ustrezen ukrep.

Včeraj okoli 11.40 se je v križišču Gorazdove in Ljubeljske ulice v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi osebno vozilo in kombi. Do nesreče je prišlo, ker je voznik osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v stoječ kombi. V kombiju sta bila v vozilu poleg voznika še dva potnika, pri čemer je eden zadobil lažje telesne poškodbe. Vozniku osebnega vozila je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,93 mg/l alkohola v organizmu. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Zadnje novice

Sorodne vsebine