6.8 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Spet pijani za volanom

V Izoli je popoldan na parkirišču, kjer je imel prijavitelj parkiran svoj avto, mimo pripeljalo vozilo in pri mimo vožnji oplazilo njegovo vozilo. Policisti so izsledili 20-letno povzročiteljico iz Kopra. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,43 mg/l. Med postopkom je pričela kričati, do policistov pa se je nedostojno vedla. Kljub opozorilom se ni umirila, zato ji je bilo odrejeno pridržanje. Ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so ji zasegli vozilo, sledi pa obdolžilni predlog in plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.

 

Ob 17.15 je v Postojni 75-letni voznik z osebnim avtomobilom na prehodu za pešce trčil v 71-letno peško. Poškodovano so odpeljali v ZD Postojna, nato pa v SB Izola. Povzročitelju sledi globa (ZPrCP 41/4-1).

V Kopru je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je prostore, zatem pa odnesel nakit, denar in druge vredne predmete.

Ob 3.05 so imeli policisti v Hrvatinih v postopku 44-letnega voznika osebnega avtomobila. Vozil je pod vplivom alkohola (alkotest je pokazal 1.07 mg/l) in po poteku veljavnosti registracije. Registrske tablice so mu zasegli, vozniku pa odredili pridržanje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Danes zjutraj, ob 8.45, smo bili obveščeni, da je 56-letni voznik iz Ilirske Bistrice na Topolcu trčil v drog električne napeljave in ga podrl.

Cesta je bila zaprta za promet, promet pa preusmerjen preko Knežaka. Voznika so, po prvih podatkih huje poškodovanega, odpeljali v UKC Ljubljana. Odrejen je strokovni pregled. Ob 10.10 je bil zaključen ogled kraja prometne nesreče in sproščen promet.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine