7.5 C
Ljubljana
sreda, 1 februarja, 2023

Spet maligani na cestah, povzročitelj nesreče pobegnil

Piše: C. R. 
Kranjski  policisti  so  bili  v  večernem  času obveščeni o dveh prometnih nesrečah,  kjer je bil pri povzročiteljih prisoten tudi alkohol.
Prva se je zgodila  na javni cesti zaradi vožnje voznika preblizu desnega roba vozišča in  je  z  osebnim  avtomobilom  zdrsnil  po  bregu  navzdol.  Po odrejenem preizkusu  alkoholiziranosti  je  alkotest  pokazal  0,48 mg/l. Druga pa na javnem  parkirnem  prostoru  zaradi  nepravilnega  premika voznika, ki je z osebnim avtomobilom trčil v parkirani osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne  da  bi  nudil  podatke oškodovancu. Oškodovanec ga je našel in poklical policijo. Po odrejenem preizkusu alkoholiziranosti je alkotest pokazal 0,58 mg/l.  Obema  je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Policisti za oba kršitelja vodijo prekrškovne postopke.
Na  območju  Kranja so policisti obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil  pod  vplivom  alkohola  (0,79  mg/l). Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje  in  prepovedali  nadaljnjo  vožnjo. Za njega vodijo prekrškovni postopek.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine