27.8 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Šokantno: morilka babice je znana slovenska estradnica!

Piše: Škandal24

Preiskava smrti 85-letne ženske v Bertokih še poteka, policisti pa so danes odvzeli prostost 31-letni osumljenki kaznivega dejanja uboja. Po poročanju medijev naj bi šlo za vnukinjo žrtve, a vodja sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Koper Dejan Grandič zaradi interesa preiskave v izjavi medijem podrobnosti ni želel potrditi.

Policijo je v torek zvečer poklical moški, ki je v Bertokih na domu našel mrtvo 85-letno žensko. Kot so zjutraj sporočili s PU Koper, zadevo obravnavajo kot sum kaznivega dejanja uboja. Grandič je v današnji izjavi medijem pojasnil, da policijske aktivnosti še potekajo, preiskovalna sodnica je odredila obdukcijo. Policija zadevo preiskuje kot sum storitve kaznivega dejanja uboja, za kar je zagrožena zaporna kazen od pet do 15 let.

Po neuradnih podatkih naj bi 31-letna pevka Maja Tripar ubila babico, piše portal primorska24.si.

Doslej so policisti z ogledom kraja dejanja ugotovili, da je bil za uboj uporabljen oster predmet. Osumljenke za zdaj še niso zaslišali, ostaja pa v policijskem pridržanju.

Estradnica naj bi imela  zdravstvene težave, babice pa ni napadla prvič. Da je tragedija še bolj nenavadna, je Maja konec marca delila spomin na facebooku, kjer ji babica prepeva slovensko ljudsko pesem…

Preiskava smrti 85-letne ženske, ki so jo v torek zvečer mrtvo našli doma v Bertokih, še poteka, policisti pa so  odvzeli prostost 31-letni osumljenki kaznivega dejanja uboja.

Zadnje novice

Sorodne vsebine