19.7 C
Ljubljana
petek, 25 junija, 2021

Skozi predor Kastelec peljala z 160 kilometri na uro

Piše: C. R.

Dopoldan je radar pri predoru Kastelec na avtocesti zaznal prekoračitev hitrosti. Osebni avto Audi je namreč peljal skozi tunel 159 km/h. Voznico z okolice Celja so prometni policisti izsledili, jo ustavili in ji izdali plačilni nalog.

V Izoli so policisti zasegli osebni avto štiriinšestdeset letnemu domačinu, ker nima vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Popoldan je štiriinštirideset letnik peljal kolo po Ul. 15. maja v Kopru. Z nasprotne smeri je pripeljal voznik osebnega avtomobila Citroen saxo, obvozil ustavljeno vozilo, pri tem pa zapeljal na nasprotni pas tako, da se je kolesar moral umakniti v desno. Pri umikanju je trčil v robnik in zgubil ravnotežje ter padel na desni bok. Pri tem se je lažje poškodoval. Policisti zbirajo obvestila o dogodku.

V Strunjanu je nekdo iz počitniške prikolice ukradel mikrovalovno pečico, indukcijsko ploščo, sliko, napihljiv čoln, radio, kavni avtomat ter razne manjše stvari. Policisti zadevo preiskujejo.

Ob 22.50 so v Luciji sedemnajst letniku zasegli kolo z motorjem, in sicer zaradi suma, da je predelano. Odpeljano bo na izredni tehnični pregled.

Na Kampelu je nekdo vlomil v klet, iz katere je odnesel železo in bakrene kable. Škode je za približno tisoč evrov.

Vir: Policijska uprava Koper

Zadnje novice

Sorodne vsebine