7.4 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Škofjeloški policisti so včeraj zvečer obravnavali prijavo pretepa na javnem kraju

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

   –           2 obvestili o prometnih nesrečah z materialno škodo;

   –           4 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru;

   –           s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

Dogodki:

   –           V Kranju je stanovalec včeraj dopoldan zaspal med pripravo hrane in z dejanjem  povzročil  gost  dim.  Do požara (še) ni prišlo. Gasilci so prostore prezračili. Škoda ni nastala.

   –           Škofjeloški policisti so včeraj zvečer obravnavali prijavo pretepa na javnem  kraju.  Policisti  prekrškovni  postopek  vodijo  proti dvema kršiteljema,   enega  od  njiju  pa  so  tudi  pridržali,  ker  je  v intervenciji s kršitvijo javnega reda nadaljeval.

   –           Na  Jesenicah  sta  včeraj opoldan trčila kolesar in voznik osebnega avtomobila,  ki  je  kolesarju  odvzel  prednost. Kolesar po podatkih policije  ni  poškodovan. 

 

Polcija: Izsiljevanje prednosti je pogost razlog za prometne  nesreče,  do  katerih  največkrat  pride  med zavijanjem na križiščih. Opozarjamo na večjo previdnost pri vožnji na križiščih in spremljanje  prometa  z  vseh smeri. Problematičen je predvsem »mrtvi kot«,  ki  ga  voznik lahko premosti z boljšim opazovanjem in pogledi preko rame.

Kriminaliteta

Na  Mlekarski  ulici  v  Kranju je bilo vlomljeno v delovni zabojnik  in  odtujeno  orodje.  Na  parkirišču  pod  Joštom v Kranju pa je storilec včeraj zvečer okoli 23. ure poskušal vlomiti v osebni avtomobil.

Vir: Policijska uprava Kranj

Zadnje novice

Sorodne vsebine