12.9 C
Ljubljana
petek, 24 septembra, 2021

Sestra pokojne motoristke Nastje (21) sporoča: Nastjin mobitel je izginil s kraja nesreče, najditelja prosimo, da ga vrne!

 V nedeljo ob 17.43 se je na regionalni cesti izven naselja Smuka v Občini Kočevje zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 21-letna motoristka Nastja.

 

Do nesreče je prišlo, ko je voznica vozila motorno kolo po regionalni cesti iz smeri naselja Smuka proti Dvoru. Pri vožnji skozi levi pregledni ovinek je prehitela pred seboj vozeče osebno vozilo ter pri vračanju na desno smerno vozišče izgubila oblast nad vozilom in zapeljala na makadamsko bankino ob desnem robu vozišča, kjer je trčila v stebriček kilometer oznake. Pri tem se je tako hudo telesno poškodovala, da je umrla na kraju nesreče.

Pogreb od pokojnice bo v četrtek, medtem pa je njena sestrica ob izgubi zapisala: ”Iz kraja nesreče je zginu Nastin telefon!! Najditelja zeloo lepo prosimo ce bi nam ga vrnu .. zaradi njenih slikic prosim delite da se telefon najde.. imela ga pa je v kombinezonu v notranjem zepu zato nam je zelo cudno da je kar tako zginu!!”

Zadnje novice

Sorodne vsebine