19.7 C
Ljubljana
petek, 25 junija, 2021

Saj so zmešani! Levičarski skrajneži konec tedna popackali izraelsko zastavo z rdečo barvo

Piše: G. B.

Ravnanje z zastavo na najboljši možen način prikaže odnos do neke države ali naroda. Spomnimo se samo sežiganja ameriških zastav v preteklosti. No, tokrat pa so se levičarski skrajneži v Sloveniji lotili izraelske zastave na vladni palači.

Zgornja fotografija prikazuje stanje pred zadnjim koncem tedna, ko je izraelska zastava krasila vladno palačo zaradi solidarnosti z Izraelom ob zadnjih Hamasovih terorističnih napadih in raketnih obstreljevanjih. Po naših informacijah naj bi to zastavo konec tedna popackali z rdečo barvo, zato so jo morali umakniti. Najverjetneje so vanjo metali rdeče barvne krogle. Kot trdijo naši viri, so pred zgradbo vidni sledovi rdeče barve po tleh, zastave pa ni več.

Ob tem ni dvoma, kdo je možen napadalec na zastavo. Gre za tiste, ki so še nekaj dni nazaj glasno demonstrirali v podporo Palestini in Hamasu. To pa so v glavnem slovenski skrajni levičarji.

Seveda ni dvoma, da k temu veliko pripomorejo tudi mainstream mediji, ki imajo Hamas za »osvobodilno gibanje« in ne za teroristično organizacijo, kar v resnici tudi je.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine