18.4 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

S tovornjakom v kombi

Piše: C. R.

PU Ljubljana je tudi ta konec tedna zabeležila več prometnih nesreč.

Včeraj, okoli 18. ure je v Kamniku prišlo do prometne nesreče v kateri je bil samoudeležen kolesar. Ugotovljeno je bilo, da je vozil preblizu pločnika, zapeljal na rob in padel. Pri tem se je lažje poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti še nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin nesreče in bodo po vseh znanih dejstvih ustrezno ukrepali.

Včeraj, okoli 13. ure je na Fajfarjevi ulici v Ljubljani prišlo do nesreče v kateri je bil samoudeležen mopedist. Ugotovljeno je bilo, da je izgubil nadzor nad vozilom in padel, pri tem pa se je lažje poškodoval. Izdan mu bo plačilni nalog.

Včeraj, okoli 11.30 je v križišču Kettejeve in Alešovčeve ulice v Ljubljani prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in mopedist. Nesrečo je povzročila voznica, ki je v križišču odvzela prednost motoristu. V nesreči se je motorist lažje poškodoval, zdravniško pomoč pa je potrebovala tudi voznica osebnega vozila. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, okoli 10. ure je na primorski avtocesti pri Brezovici v smeri Ljubljane prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik kombija in voznik tovornjaka. Nesrečo je povzročil voznik tovornjaka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del kombija. Po trčenju je kombi odbilo v desno na travnato površino, kamion pa je trčil v odbojno ograjo. V nesreči se je voznik kombija lažje poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine