4 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

S tovornjaka so kradli kavne avtomate

V Podbrezjah so policisti včeraj obravnavali poskus vloma v vozilo, prav tako tudi v Potočah na izhodišču za Sv. Jakoba. V Radovljici so policisti danes ponoči obravnavali vlom v skladišče bencinskega servisa.

 

Na Jezerskem pa so policisti obravnavali poškodovanje nekaj 10 metrov žičnate ograje na pašniku.

V večernih urah je v Gržeči vasi neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Policisti PP Šentilj so v Spodnjem Dobrenju obravnavali vlom v skladiščne prostore podjetja iz katerih je neznani storilec ukradel orodje in lastnika oškodoval za okoli 5000,00 €, v Mariboru pa so obravnavali vlom v stanovnje med katerim je neznani storilec odtujil denar in druge predmete ter oškodovanca oškodoval za okoli 10.000,00 €.

Danes malo po 2. uri so bili policisti obveščeni o vlomu v tovorno vozilo na počivališču Grabonoš na avtocesti. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da so neznani storilci državljanu Romunije na parkiranem tovornem vozilu prerezali cerado in iz vozila odtujili 192 kavnih avtomatov. Nastalo je za okrog 23.500 evrov škode. Policisti za neznanimi storilci zbiramo obvestila.

V času od začetka meseca julija do včeraj je neznani storilec v Radencih prerezal pleteno žično ograjo poslovnega prostora in prišel v notranjost, vendar ni odtujil ničesar.

Na Rupi je bil odtujen belo-rdeč moped znamke Lintex, na Kokrici pa danes ponoči osebni avtomobil znamke VW Golf črne barve, registrskih oznak KR T9-775.

Zadnje novice

Sorodne vsebine