10.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Roparska tatvina – prijeli osumljenca

Včeraj so bili policisti obveščeni o roparski tatvini, ki se je zgodila 15. 5. 2019 popoldan na  Trgu OF v Ljubljani. Po  do  sedaj  zbranih  obvestilih je znano, da je do oškodovanca pristopil neznanec  in  mu  z  grožnjami  odtujil   mobilni  telefon.  Po  dejanju je osumljenec s kraja odšel neznano kam.

18.  5.  2019  okoli 18. ure so bili policisti obveščeni o roparski tatvina nad mladoletno oškodovanko. Slednji je NN storilec, ki se je mimo pripeljal s  kolesom  iz  rok  odtujil  mobilni  telefon  nato  pa  s kraja pobegnil.
Mimoidoči, ki je dogodek opazil je hotel storilca zadržati, vendar je le ta nad njim uporabil silo,  ter se tako uspel s kolesom odpeljal naprej  proti Petkovškovem nabrežju.

Na  kraju  so  takoj  po obvestilu posredovali policisti, ki so na Krekovem trgu  kmalu  osumljenca  prijeli. Med postopkom so mu zasegli tudi odtujeni mobilni telefon.

Osumljenca, drž. Makedonije (s stalnim bivališčem v Ljubljani) so pridržali za  potreben  čas,  da  se  zberejo  vsa  obvestila.  Zoper njega bo podana kazenska ovadba.

Zadnje novice

Sorodne vsebine