6.4 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

Rop v Sežani, policija na lovu za storilcema

Piše: C. R.
Včeraj ob 20.46 je bil OKC PU Koper obveščen o izvršenem ropu v Sežani. Policisti in kriminalisti so ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška, za banko na Partizanski cesti v Sežani, pristopila do oškodovanca in od njega, v italijanskem jeziku, zahtevala denar.
Eden od storilcev je žrtev ropa, s topim predmetom večkrat udaril po telesu, pri čemer je bil moški hudo telesno poškodovan. Žrtvi sta storilca pri ropu odvzela vrednejše predmete.
Po dosedaj zbranih informacijah sta bila oba storilca suhe postave, visoka med 170 in 180 cm,  oba obuta v črne športne copate, na glavah pa sta oba imela tudi krinki.
Po dejanju sta se storilca s kraja, po vsej verjetnosti odpeljala v smeri Italije, in sicer s sivim osebnim avtomobilom znamke Citroën, karavanske izvedbe, z nameščenimi italijanskimi registrskimi številkami.
Vse, ki bi karkoli vedeli o izvršenem kaznivem dejanju, ali bi imeli informacije o storilcih, policisti naprošajo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali telefonsko številko Policije 113, ali anonimno na št. 080 1200.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine