18.4 C
Ljubljana
sobota, 24 julija, 2021

Rop v Mariboru, vlamljali pa po celi Sloveniji

Včeraj so mariborski policisti na Partizanski ulici v Mariboru obravnavali rop. 82-letna Mariborčanka je šla peš po Cankarjevi ulici v smeri Partizanske ceste. Ko je prišla v podhod na Partizanski cesti 17, ji je izza hrbta pritekel neznani moški, ki jo je zbil na tla ter ji odtujil torbico, v kateri je imela 1240 evrov gotovine, mobilni telefon in dokumente.

 

So pa včeraj in danes ponoči tudi veliko vlamljali. Na Fužinah v Ljubljani je bilo vlomljeno v poslovne prostore, od koder je bila odtujena gotovina. Materialna škoda znaša okoli 600 evrov. Na območju Bežigrada je neznani storilec vlomil v kombinirano vozilo iz katerega je odtujil več kosov orodja. Materialna škoda znaša okoli 200 evrov.

Policisti Policijske postaje Maribor II so obravnavali vlom v bencinski servis v Mariboru. Neznani storilec je 18. septembra ob 2.06 pristopil do službenega vhoda bencinskega servisa ter z

Neznanim predmetom na vzvod   odtrgal del kovinskih vrat ter si tako omogočil vstop v objekt. Iz notranjosti je odtujil večjo količino cigaret različnih znamk. S tem dejanjem je oškodoval podjetje iz Murske Sobote za okoli sedem tisoč evrov.

Gorenjski policisti pa poročajo, da je bilo včeraj ponoči v  Lescah  skozi okno vlomljeno v objekt inodtujen denar.
Na parkirnem prostoru na Mirni na Dolenjskem pa je med 19. in 20. uro nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil dve torbi s prenosnim računalnikom in denarnico. Lastnica ocenjuje, da je oškodovana za 1700 evrov.

Včeraj okoli 20. ure je v Črnomlju nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in zlat nakit. Škode je za okoli 1000 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine