4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 marca, 2023

Rop na območju Kamnika in drzna tatvina v Tivoliju

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 8. ure smo bili obveščeni, da je neznani storilec vstopil v trgovino v nakupovalnem centru na območju Kamnika, ter s pištolo v roki od nje zahteval denar.

Prodajalka mu je izročila nekaj gotovine, nato pa je s kraja zbežal. Povzročil je za nekaj sto evrov materialne škode. Opis: moški visok okoli 180 cm, star okoli 35 let, oblečen v temna oblačila, pri sebi je imel nahrbtnik. Nosil je kapo, ter masko čez obraz. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev storilca in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Drzna tatvina
Včeraj,  okoli  14.30  smo  bili  obveščeni  o  drzni  tatvini  v Tivoliju. Ugotovljeno  je  bilo,  da  je  oškodovanec  hodil po parku, ko je storilec pritekel  za  njim, se zaletel v njegov hrbet in mu iz rok iztrgal prenosni računalnik,  ter  s  kraja  zbežal.  Opis:  moški  visok okoli 185 cm, suhe postave, oblečen je bil v zeleno jakno, na glavi je imel temno kapo, obut v temne  čevlje. Povzročil je za okoli 1500 evrov materialne škode. Policisti še  zbirajo  obvestila  za  izsleditev  storilca in bodo o vseh okoliščinah
obveščali pristojno državno tožilstvo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine