9.9 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Rop in vlomi

Včeraj okoli 14. ure smo bili obveščeni o ropu trafike na Hladilniški poti v Ljubljani. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je dejanje izvršil neznani moški, ki je od uslužbenca zahteval denar, svoje zahteve in grožnje pa podkrepil s predmetom, podobnim orožju.

 

Uslužbenec je iz strahu za svoje življenje, izročil storilcu denar. V dogodku ni bil poškodovan, nastalo pa je za več sto evrov škode. Storilec do tega trenutka še ni bil izsleden. Opis storilca: visok okoli 180 cm, oblečen v črno jakno, črno trenirko, na glavi je nosil kapo na šilt, pri sebi je imel srebrn prdedmet, podoben pištoli.

Vlomi

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali pet vlomov. V Borovnici je neznani storilec pri vlomu iz hiše odtujil denar. Lastnika je oškodoval za okoli 5000 evrov. Na Viču je neznani storilec vlomil v stanovanje in odtujil manjšo količino denarja.

Na Škofljici so neznanci iz gradbenega kontejnerja odtujili prenosni računalnik in več kosov električnega orodja. Nastalo je za okoli 2000 evrov škode.

V Cikavi so neznanci iz skladišča podjetja prav tako odtujili orodje. Materialna škoda znaša okoli 2500 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine