4.8 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Romun se je prevrnil na bok

Pri kontroli prometa so mariborski policisti obravnavali tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami, v katerih so se trije udeleženci lažje telesno poškodovali, eden pa huje.

 

Policisti Postaje prometne policije Maribor so 4. 8. 2018 ob 10. uri obravnavali prometno nesrečo III. kategorije, ki se je zgodila na avtocesti Maribor Murska Sobota v kraju Lormanje. Povzročitelj prometne nesreče je 46letni voznik osebnega avtomobila, sicer državljan Romunije, ki je peljal po avtocesti iz Maribora v smeri Murske Sobote ter pred počivališčem Lormanje z osebnim avtomobilom vozil preblizu desnemu robu vozišča. Posledica njegove vožnje je bila, da je z vozilom zapeljal na bankino, kjer je vozilo prevrnilo na levi bok, pri tem se je sopotnica hudo telesno poškodovala, voznik pa je utrpel lahko telesno poškodbo. Zoper povzročitelja bodo policisti spisali kazensko ovadbo na državno tožilstvo.

Promet na vseh naših mejnih prehodih je povečan in se še povečuje. Trenutno na mejnem prehodu Gruškovje beležimo na izstopu iz Slovenije 3 kolone in čakalno dobo okoli pol ure, vstop v Slovenijo poteka prav tako v 2 kolonah in je za okoli ene ure čakalne dobe.

Zadnje novice

Sorodne vsebine