33.1 C
Ljubljana
četrtek, 24 junija, 2021

Romun priveden pred sodnika

Piše: P.T.

V predoru Cenkova, na pomurski avtocesti A5, se je včeraj dopoldan zgodila prometna nesreča, ker 27-letni Romun, z osebnim avtomobilom romunskih registrskih oznak, ni vozil po sredini prometnega pasu avtoceste. Zaradi tega je zapeljal je v levo in z vozilom trčil betonsko steno predora. Od tam je vozilo odbilo v desno, ga obrnilo in mu odtrgalo pripeto priklopno vozilo. Osebni avtomobil je nato trčil še v steno predora.

V nesreči ni bil nihče poškodovan, je pa voznik odklonil preizkus alkoholiziranosti. Policisti so ga zato pridržali in ga popoldan, skupaj z obdolžilnim predlogom, privedli na mariborsko okrajno sodišče v takojšnji postopek o prekršku.

Ostal brez vozila

Včeraj popoldan so policisti v Spodnjih Hočah ustavili 54-letnega voznika osebnega avtomobila. Ker so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu vozilo, ki ga je vozil, zasegli.

Za nameček je elektronski indikator pokazal, da je imel v organizmu 0,63 mg/l alkohola. Izdali so mu plačilni nalog, zoper njega pa bodo podali tudi obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Vir: PU Maribor

Zadnje novice

Sorodne vsebine