12.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 septembra, 2022

Razmere na slovenskih cestah ob 8. uri; na razcepu Slivnica, iz smeri Ptuja proti Šentilju, oviran promet

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi okvare vozila na podravski avtocesti, na razcepu Slivnica, iz smeri Ptuja proti Šentilju, oviran promet.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja in Gruškovje, kjer vozniki osebnih vozil na izstop iz države čakajo do pol ure, na Starodu pa do ene ure. Na mejnem prehodu Gruškovje je čakalna doba tudi pri vstopu v državo, kjer vozniki osebnih vozil čakajo do pol ure.

Zaradi prireditev bodo na cesti Horjul-Gorenja vas med Dolgimi Njivami in Todražem med 9. in 21. ure 60 minutne popolne zapore. Prav tako bodo zaradi prireditev zaprte ceste v Dutovljah na Krasu med 15. in 16. uro, cesta Ušnik-Plave v Kanalu ob Soči med 15. in 18:30 in cesta Polzela-Parižlje-Braslovče-Male Braslovče v Braslovčah med 15. in 16. uro.

Danes, med 8. in 21. uro, velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 ton, na primorskih cestah do 22. ure.

Zaradi del je zaprta vipavska hitra cesta med Vipavo in Nanosom proti Novi Gorici do danes do 24. ure, med Selom in Ajdovščino proti Razdrtemu pa do danes do 12. ure. Obvoz poteka po vzporedni regionalni cesti.

Zaradi del je na štajerski avtocesti med Sneberjem in Novimi Jaršami, v razcepu Zadobrova proti Ljubljani zaprt skrajni desni pas iz smeri štajerske avtoceste proti severni obvoznici. Zapora bo do 23. ure. Prav tako na štajerski avtocesti zaradi odstranjevanja delovne zapore med Šentrupertom in Vranskim promet poteka le po enem pasu v obe smeri. Pričakujemo zastoje.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine