2.5 C
Ljubljana
sreda, 6 decembra, 2023

Razmere na slovenskih cestah danes opoldne

Piše: C. R., STA

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče v razcepu Kozarje iz smeri Brezovice proti Brdu oviran promet. Na primorski avtocesti je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas proti Kopru med Nanosom in Senožečami, na izvozu Vrhnika proti Ljubljani pa je zaradi okvare vozila oviran promet.

Zastoji so na primorski avtocesti pred predorom Kastelec.

Na mejnem prehodu Gruškovje čakajo vozniki tovornih vozil pri vstopu v Slovenijo eno uro in pol, na Jelšanah pa čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu pol ure.

Do 15. ure bo zaradi vzdrževalnih del zaprta cesta med Gažonom in Markovcem.

Do 21. ure bo zaradi del na železniškem prehodu zaprta glavna cesta Zidani Most-Hrastnik pri Zidanem Mostu. Obvoz je preko Marnega.

Do 14. septembra bo zaradi del na avstrijski strani zaprta cesta Cankova-Kuzma na prehodu Cankova.

Do 15. oktobra bo zaradi del zaprta cesta Cerknica-Rakitna med Cerknico in Begunjami pri Cerknici. Obvoz je po lokalnih cestah Cerknica-Brezje-Begunje.

Na gorenjski avtocesti je na priključku Vodice zaradi del zaprt uvoz proti Kranju. Obvoz je preko priključka Brnik.

Zaradi pripravljalnih del je zaprt prehitevalni pas na vipavski hitri cesti med priključkom Šempeter in mejnim prehodom Vrtojba v obe smeri.

Do 22. decembra do 19. ure bo zaradi del zaprta cesta Ljubljana-Šentvid-Vodice v Tacnu. Obvoz bo možen po avtocesti med priključkoma Brod in Šmartno v obe smeri, tudi za vozila brez vinjete.

Podatki o trajnejših zaporah cest so na povezavi: www.promet.si

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine