16.5 C
Ljubljana
sobota, 30 septembra, 2023

Razgrajača odpeljali na policijsko postajo

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe lažje telesno poškodovale, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi. Pridržali so eno osebo.

 

V Gornji Radgoni je zaradi prekratke varnostne razdalje prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov. V nesreči se je sopotnik lažje telesno poškodoval. V Ljutomeru je zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist in se pri tem lažje telesno poškodoval. V Moti je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v peško, ki je hodila po nepravilni strani. Pri trčenju se je peška lažje telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini drv, tri poškodovanja tuje stvari, nasilje v družini, goljufijo ter ponarejanje listin.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Moški, ki je v gostinskem lokalu razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine