9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Prometne nesreče na območju PU Nova Gorcia in drzna tatvina pred nakupovalnim centrom

V četrtek okoli 16.30 ure se je na cesti Dornberk – Zalošče zgodila hujša prometna nesreča. Voznik motornega kolesa KTM Cross se je na mostu čez Vipavo dvignil na zadnje kolo in pri tem izgubil oblast nad motorjem, kar je imelo za posledico padec po vozišču.

V motorno kolo, ki je zdrsnilo na nasprotni vozni pas je nato trčila voznica osebnega avtomobila, ki je pravilno pripeljala nasproti. V prometni nesreči se je huje telesno poškodoval voznik motornega kolesa, ki je ostal na zdravljenju v bolnišnici Šempeter. Voznica osebnega avtomobila ni bila poškodovana.

V četrtek okoli 15.00 uri se je v Bukovici zgodila prometna nesreča, katero je povzročila 50 letna voznica, ki je s svojim osebnim avtomobilom trčila v parkiran osebni avtomobil. V postopku so policisti ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola, saj je rezultat alkotesta, pokazal 1,01 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Začasno ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njo bo spisan obdolžilni predlog.

OKC Nova Gorica je bil obveščen, da so na parkirišču pred nakupovalnim centrom v Novi Gorici eni izmed strank iz vozila ukradli torbico. Policisti so ugotovili, da je gospa na prednji sedež odložila torbico, nakar je iz nakupovalnega vozička spravljala stvari v prtljažnik svojega vozila. V tem času je drzni tat izkoristil njeno nepozornost in ji iz vozila ukradel torbico z vso vsebino.

Zadnje novice

Sorodne vsebine