11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Prometne nesreče, kazniva dejanja, požar, kršitve javnega reda in povožena divjad

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, tri kazniva dejanja, požar, sedem kršitev javnega reda in miru in tri povoženja divjadi.

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone in Ljutomera so obravnavali poškodovanje dveh osebnih avtomobilov, na območju Lendave pa nasilje v družini.

Včeraj ob 17.42 so bili policisti obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v Filovcih. Zgorelo je gospodarsko poslopje v velikosti 20 x 15 m, nekaj kmetijske mehanizacije in živalske hrane. Policisti o požaru zbirajo obvestila, z ogledom pa bodo nadaljevali danes.

Gospodarsko  poslopje  je zgorelo v celoti, prav tako nekaj kmetijskih strojev in krma za živali. En gasilec se je pri gašenju poškodoval in sicer ga je opeklo po nogi. Z  ogledom  kraja požara in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je tuja  krivda  izključena.  Vzrok požara bo znan po vseh zbranih obvestilih. Škoda po nestrokovni oceni znaša okrog 40.000,00 EUR.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer, so ob tem še sporočili s Policijske uprava Murska Sobota.

Zadnje novice

Sorodne vsebine