10.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Prometna nesreča v Murglah

Včeraj, nekaj po 17. uri je v kržišču ulice V Murgle in Ceste v Mestni log prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki v križišču ni upošteval pravil prednosti in zato trčil v sprednji del tovornega vozila.

V nesreči se je povzročitelj lažje poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovljenih okoliščinah ustrezno ukrepali.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam. 

Zadnje novice

Sorodne vsebine