3.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Prometna nesreča s smrtnim izidom v Orehovici – poziv vozniku/voznici

Piše: C. R.

Danes, nekaj po 5. uri je v kraju Orehovica prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Po do sedaj znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da je dvaindvajset letni pešec hodil po napačni strani ceste, ter nenadoma stopil pred vozilo šestintrideset letnega voznika, ki se je peljal iz smeri Izlak proti Trojanam. Voznik je trčil v pešca, ki je zadobil tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Policisti so skupaj z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče, nadaljujejo pa še z ugotavljanjem vseh okoliščin in bodo po vseh znanih dejstvih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

Pri obravnavi nesreče danes nekaj po 5. uri zjutraj v Orehovici umrl pešec je bilo ugotovljeno, da je neposredno pred samo prometno nesrečo iz smeri Trojan proti Izlakam pripeljal voznik ali voznica osebnega avtomobila, kateri je udeležencu prometne nesreče večkrat posvetil (“poblendal”) s snopom dolgih luči.

V zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo omenjenega voznika/voznico osebnega avtomobila, da pokliče na tel št. 113 ali postajo prometne policije Ljubljana, Grič št. 56, na telefonsko številko 01 583 88 20.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine