2.4 C
Ljubljana
četrtek, 2 decembra, 2021

Prometna nesreča na Goriškem s pobegom

Piše: C. R.

Včeraj, 24. oktobra ob 14.29 uri, so prometni policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom na območju Nove Gorice in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Ugotovljeno je bilo, da je prometno nezgodo povzročil starejši voznik avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom; slednji je z vozilom trčil v drugo parkirano vozilo pred stanovanjsko hišo. Povzročitelj se na kraju prometne nezgode ni ustavil in oškodovancu nudil ustreznih podatkov oz. o tem obvestil Policijo in s kraja odpeljal dalje. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica bodo povzročitelju zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Med vožnjo proti Planini Zaprikraj zagorelo osebno vozilo

Včeraj, 24. oktobra bo 13.51 uri, so bili obveščeni o varnostnem dogodku na cesti med naseljem Drežniške Ravne in Planino Zaprikraj (Občina Kobarid), kjer je zagorelo osebno vozilo. Policisti PP Bovec so ugotovili, da je 61–letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri naselja Drežniške Ravne proti Planini Zaprikraj. Na polovici poti med omenjenima krajema se je izpod pokrova motorja avtomobila začelo kaditi, zato je voznik zapeljal na čistino in se ustavil. Ogenj je zajel vozilo, kasneje so gasilci PGD Drežnica in Kobarid požar vozila dokončno pogasili. Prednji del vozila je zgorel in je popolnoma uničen.

Na Tolminskem iz prometa izločili kršitelja cestnoprometnih predpisov

Včeraj, 24. oktobra ob 14.45 uri, so policisti blizu Tolmina ustavili 47–letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Italije, in v nadaljevanju postopka ugotovili, da slednji nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu osebno vozilo zasegli, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Vir: Policijska uprava Nova Gorica

Zadnje novice

Sorodne vsebine