22.8 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Prometna nesreča na Dunajski cesti v Ljubljani – poziv pričam in udeležencu nesreče

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana obravnavajo prometno nesrečo, ki se je zgodila 4. 5. 2020, nekaj pred 8. uro, v Ljubljani na Dunajski cesti v križišču z ulico Pod klancem. V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila temnejše barve in kolesarka.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče naprošamo vse očividce, da pokličejo na 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na številko (01) 583 88 20, lahko anonimno na 080 1200. Prav tako pozivamo neznanega voznika, da se zglasi na Postaji promete Policije Ljubljana, Grič 56, Ljubljana ali pokliče eno navedenih številk.

PU Ljubljana

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine