17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Prišlo do čelnega trčenja

Včeraj nekaj po 16. uri se je v naselju Turnše pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno in kombinirano vozilo, ena oseba je bila huje poškodovana. Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja nesreče so policisti ugotovili, da je 24-letna voznica osebnega vozila pripeljala iz naselja Dob po lokalni cesti v smeri naselja Turnše.

Ko je pripeljala iz desnega ovinka v ravnino je vozilo, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti, pričelo zanašati na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljal 34-letni voznik kombiniranega vozila. Kljub njegovemu umikanju v desno, je med njima prišlo do čelnega trčenja. 24-letna voznica je v nesreči utrpela hude telesne poškodbe.

Na območju Šiške se je v sredo okoli 10.30 ure zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik osebnega in voznik tovornega vozila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika tovornga vozila, kateremu je tudi bil izdan plačilni nalog. V nesreči je bila ena oseba lažje telesno poškodovana.

Včeraj okoli 16.00 ure je na Šišenski v Ljubljani prišlo do prometne nesreče med kolesarjem in voznikom osebnega vozila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti v križišču in vožnje kolesarja po pločniku. V nesreči je kolesar zadobil lahke telesne poškodbe. Obema udeležencema je bil
izdan plačilni nalog.

Danes zjutraj je prišlo do prometne nesreče na avtocesti proti Primorski, kjer se je državljan Bolgarije z OA VW Sharan zaletel v tovorno vozilo. Pri tem se je poškodovalo 6 ljudi, ki so bili odpeljani v UBKC Ljubljana. Policisti trenutno prometno nesrečo še obravnavajo zato vse okoliščine prometne nesreče še niso znane.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine