22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Prijeli tatu in mu zasegli ukraden avtomobil

Piše: C. R.

V Kočevju je neznani storilec vlomil v klet in odtujil udarno kladivo. Lastnika je oškodoval za okoli 50 evrov.

Policisti so na območju Kamnika obravnavali vlom v ograjene prostore podjetja od koder je bil odtujen kombi znamke Renault master, rumene barve, oblepljen z reklamnimi nalepkami za lepilo.

Policiste PP Krško je 6. 5. občan obvestil, da mu je na območju Pesja nekdo ponoči iz odklenjene garaže odtujil osebni avtomobil v katerem so bili ključi in dokumenti. Policisti so takoj pričeli izvajati številne aktivnosti za izsleditev vozila in okoli 12. ure na območju Mrtvic ukraden avtomobil našli in ga zasegli. Med preiskavo so ugotovili, da je kaznivega dejanja tatvine osumljen mladoletnik iz okolice Krškega. Zoper osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Med 5. 5. in 6. 5. je na parkirnem prostoru v Brežicah neznanec vlomil v osebni avtomobil in odtujil avtoradio. Lastnico je oškodoval za 200 evrov.

V naselju Izvir na območju PP Brežice je 6. 5. nekdo poskušal vlomiti v osebni avtomobil. Zaradi poškodbe vozila je lastnika oškodoval za okoli 400 evrov.

Z dvorišča stanovanjske hiše v Novem mestu je v noči na 6. 5. nekdo odtujil zgornji del kotla za žganjekuho. Lastnico je oškodoval za 200 evrov.

V kraju Šutna na območju PP Krško je v noči na 6. 5. neznanec s strehe objekta odtujil bakrene žlebove. Škode je za okoli 1000 evrov.

V naselju Mali Podljuben je 7. 5. nekdo poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V objekt mu ni uspelo priti, z vlomom pa je povzročil za okoli 500 evrov škode.

V noči na 8. 5. je na parkirnem prostoru v Novem mestu nekdo z osebnega avtomobila znamke odtujil katalizator. Latnika je oškodoval za 200 evrov.

V naselju Dobrava na območju PP Trebnje so v noči na 8. 5. neznanci skozi okna v pritličju vlomili v dve stanovanjski hiši. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine