22.5 C
Ljubljana
nedelja, 1 avgusta, 2021

Pridržali tri gostilniške z maligani podprte razgrajače, eden od njih tudi mladoleten

Novomeške policiste so nekaj po 19. uri poklicali na pomoč iz gostinskega lokala v Mirni Peči, kjer naj bi pijan moški nadlegoval goste in jim grozil.

 

Tudi po prihodu policistov se 41-letni kršitelj ni pomiril in ni upošteval ukazov policistov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog.

Okoli  16.40 so bili ljubljanski policisti napoteni v gostinski lokal na Zaloški cesti, kjer  je  36-letni  kršitelj v gostinskem lokalu vidno pod vplivom alkohola vpil in se nedostojno vedel do gostov lokala, enega je pri tem tudi udaril.

Kršitelj se kljub opozorilom policistov ni umiril in s kršitvijo nadaljeval zaradi česar mu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje.

Okoli  18. ure so bili policisti obveščeni o še eni kršitvi na javnem kraju, in sicer je  17-letni  kršitelj  v  restavraciji  s hitro hrano na Čopovi ulici, pod vplivom  alkohola  kršil javni red in mir, vpil in nadlegoval goste. Ker se kljub  opozorilom  policistov  ni  umiril,  mu  je bila  odvzeta  prostost in odrejeno pridržanje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine