11.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 3 oktobra, 2022

Pridržali krepko opitega voznika, ki je bil zase povsem prepričan, da je trezen

Piše: C.R.

Ni znano, ali se je napil od žalosti zaradi poraza slovenskih košarkarjev proti Franciji ali pa je bil razlog njegovega popivanja kakšen drug, a dejstvo je, da je po celodnevnem popivanju 36-letni Primorec sedel za volan. Vendar ga je presenetila policijska kontrola v Novi Gorici.

Ker se očitno ni mogel sprijazniti z dejstvom, da bodo policisti “šnofali” po njegovih osebnih podatkih, na znak policista ni ustavil, ampak odbrzel naprej. A glej ga, zlomka, samo po nekaj minutah so mu možje postave presekali pot in mu preprečili nadaljnjo vožnjo.

Da je z možakarjem nekaj narobe, so policisti ugotovili zelo hitro, saj je alkotest ponorel zaradi velike količine maliganov. Ponorel pa je tudi nesojeni pihalec, ki se z rezultatom pojoče travice ni mogel sprijazniti. Policisti so mu sprva prijazno ponudili pregled v zdravstveni ustanovi, ki bi morda demantiral ne preveč bleščeč rezultat alkotesta, vendar je odklonil tudi to. No, verjetno je v naslednjem trenutku že obžaloval svojo odločitev, saj so ga policisti vklenili in odpeljali na treznenje v policijske prostore za pridržanje.

Čaka ga srečanje s sodnikom, njegova denarnica pa bo hudo trpela, prav tako se lahko vsaj za nekaj časa poslovi tudi od vozniškega dovoljenja.

Vir: PU Nova Gorica

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine