18.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

Pri Vrbi se je prevrnil kombi

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel sedem obvestil o prometnih nesrečah, po tri prijave o kršitvah predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj tatvina, vlom in požar.

 

Policisti so na gorenjskih cestah danes obravnavali že dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Okoli 5.20 se je na avtocesti pri Vrbi prevrnil voznik kombija. Po prvih podatkih sta telesno poškodovani dve osebi.

Druga nesreča pa se je okoli 6.30 zgodila v kraju Nomenj na območju Bohinja. V nesreči so bila po prvih podatkih udeležena tri vozila. Na kraju sta trčila osebna avtomobila Kia ceed bele barve in Renault clio rdeč barve, tretje vozilo pa je v smeri proti Bledu odpeljalo s kraja. Nesreča naj bi se zgodila zaradi prehitevanja neznanega voznika, ki je s kraja odpeljal. Pozivamo priče nesreče in druge, ki imajo podatke o tretjem udeleženem vozniku ali vozilu, naj se javijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Kranjski policisti so včeraj zvečer na podlagi prijave obravnavali odraslega moškega, ki ga sumijo, da je v Kranju na enem mestu zanetil   ogenj   v betonskih koritih in poškodoval rastline. Moškega obravnavajo zaradi suma kaznivega dejanja in proti njemu vodijo postopek.

Policisti so včeraj okoli 11.20 na Bledu obravnavali drzno tatvino. Dejanja sta osumljeni dve ženski. Ena je oškodovanko prosila, če jo lahko fotografira, druga pa je medtem izkoristila njeno nepazljivost in ji iz torbice, ki jo je medtem odložila na klop, odtujila denar. Oškodovanka je tujka.

Na Kovorski cesti je neznani storilec včeraj ponoči vlomil v poslovni objekt in odtujil nekaj denarja ter računalnik. Vlomil je skozi okno, ki je bilo odprto na zračenje.

Včeraj popoldan med 16. in 16.30 uro je neznani storilec na parkirišču kranjskega pokopališča vlomil v osebni avtomobil ter odtujil mobilni telefon, denar in dokumente. Stvari naj bi bile »skrite« pod sedežem.

Tatovi izkoriščajo priložnosti in odprta okna na zračenje, puščene stvari v vozilih ter odlaganje predmetov na javnih krajih so prav to. Zato policisti opozarjajo na previdnost in skrb za svojo lastnino. Okna naj bodo zaprta, vredne stvari na javnih krajih tesno pri lastniku, v vozilu pa naj ne bo vrednih stvari.

Zadnje novice

Sorodne vsebine