28.2 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Pri Mariboru vlak včeraj zjutraj do smrti povozil človeka – neuradno naj bi šlo za samomor

Včeraj zgodaj zjutraj je bil železniški promet na progi Maribor-Zidani most močno oviran, saj je prišlo do izrednega dogodka, ki je terjal smrtno žrtev na območju med Račami in Hočami blizu Maribora.

 

Neuradno smo izvedeli, da naj bi potniški vlak povozil človeka, črne kronike pa tega niso zabeležile. Vprašanje smo poslali tudi na mariborsko policijsko upravo, kjer so nam pojasnili, da je šlo za samomor, zato iz pietetnih razlogov o teh dogodkih ne dajejo informacij medijem.

Novinarsko vprašanje smo poslali tudi na Slovenske železnice, od koder so nam sporočili naslednje: “Dne 06.03.2019, ob 05.25 uri je potniški vlak med postajama Hoče – Rače do smrti povozil moško osebo. Posledično je bila železniška proga na omenjen odseku v obe smeri zaprta do 6:25, ko se je sprostil železniški  promet po enem tiru. Progo v obe smeri smo odprli ob 7:25 uri. Zaradi izrednega dogodka v jutranji konici je prihajalo do večjih zamud potniških vlakov. Organiziran je bil tudi nadomestni avtobusni prevoz.” No, nadomestnega prevoza vsaj v primeru čakajočih potnikov v Celju ni bilo…

Zadnje novice

Sorodne vsebine