2.3 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Pri Marezigah se je pri delu na njivi smrtno ponesrečil 83-letni domačin

Policiste je v nedeljo popoldan občan obvestil, da je na njivi pri Marezigah pod traktorjem opazil moškega. Kot so danes sporočili s koprske policijske uprave, so na kraju ugotovili, da gre za 83-letnega domačina, ki ga je potegnilo pod frezo, kjer je ostal ukleščen. Zdravnik pa je na kraju potrdil smrt.

Kot so zapisali koprski policisti, je moški na njivi nalagal kamenje na frezo, medtem ko je ta delovala. Pri tem ga je potegnilo pod frezo.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine