26.1 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Predstavil se ji je za kabelskega operaterja in jo zvabil iz hiše, njegov pajdaš pa nemoteno kradel

V petek nekaj  pred  15. uro so bili policisti obveščeni, da je okrog 11.30 ure na območju Šiške do  oškodovanke prišel neznani moški, ki je rekel, da je  od  kabelskega  operaterja, nato je oškodovanko odpeljal iz hiše, v tem času pa je drugi neznanec vstopil v hišo in odtujil okoli 2500 evrov gotovine.

Šlo je za neznanca temnejše  polti,  star  cca.  40  let, visok 170 cm, športne postave. Na glavi je imel črno kapo s senčnikom, oblečen v zgornji del sive trenerke,  spodaj  pa  oblečen  v  kavbojke svetle barve ter obut v športne čevlje,  bele  barve  z  rdečim koncem. Pripeljal se je z neznanim vozilom, srebrne barve, lahko bi šlo za vozilo znamke Ford.

O drugi drzni tatvini so bili policisti obveščeni danes okoli 4. 30 ure. Ugotovljeno  je  bilo  da  sta dva NN storilca okoli 40.30 ure na avtocesti smer  Zagreb  pristopila  do  oškodovanca  (  drž. Romunije) ki je menjaval pnevmatiko   na  OA,  katero  sta  mu  najverjetneje  predhodno  prerezala. Izkoristila  sta  njegovo  nepazljivost  in  mu  iz  vozila  odtujila moško torbico.  Oškodovanec  je  po  dejanju  tekel  za  njima na nasprotno stran avtoceste,   kjer  pa   sta  se neznanca usedla v vozilo Audi bele barve in pobegnila. Drž. Romunije sta z dejanjem oškodovala za okoli  500 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine