0.2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Pravi obračun po mafijsko pred nočnim lokalom Siesta

“Tip je izvlekel pištolo in jo naslonil na glavo nekoga drugega, nato smo se razbežali po parkirišču in klicali policijo,” nam je zaupal pestro dogajanje naš vir, ki je bil danes ponoči priča primitivnega kriminalnega dogajanja v ljubljanskem lokalu Siesta na Brnčičevi ulici.

 

Kar je gost lokala Siesta na Brnčičevi ulici v Ljubljani, ki je znan po tem, da je tudi med tednom odprt celo noč, doživel danes ponoči, je možno samo v hollywoodskih filmih. Toda očitno je to postala praksa tudi pri nas.

Kot je ekskluzivno povedal vir za Nova24TV, se je v večernih urah s prijateljema odpravil na zasluženo pivo v lokal Siesta. Toda namesto mirnega in sproščenega večera je tam doživel pravo mafijsko kalvarijo.

Pravi obračun po mafijsko

Najprej je nek “sumljiv tip” stopil do njega in mu dejal, da ga išče policija. Naš vir ga je želel pomiriti, nato ga je moški odpeljal do avtomobila na parkirišču, kjer mu je v prtljažniku razkazoval (pol)avtomatsko puško ‘kalašnik’ in pištolo. Umirjen gost lokala mu je znova dejal, naj se umiri in pusti orožje pri miru, da ne bo problemov.

Toda to še ni bilo vse. Čez nekaj časa se je sumljiv moški, ki je bil v Siesti s svojo družbo, tam z njimi sprl in izvlekel pištolo. “Tip je izvlekel pištolo in jo naslonil na glavo nekoga drugega, nato smo se razbežali po parkirišču in klicali policijo. Adijo pamet,” nam je zaupala priča primitivnega kriminalnega dogajanja. Pri tem je dejal, da je šlo za pripadnike tako imenovanih “čefurjev”. Podrobnejše informacije s policije še pričakujemo.

Lokal Siesta je tudi med tednom odprt celo noč.

Peter Truden

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine