12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Prava groza in strah pri Mariboru: s kabrioletom v drevo, dva sopotnika je vrglo iz vozila

Nesrečo,  v  kateri  so  bile huje telesno poškodovane tri osebe, so včeraj okoli  21.00 ure obravnavali policisti Prometne policijske postaje Maribor.


Z  ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila tipa kabriolet,   okoli  20.45  ure  vozil  vozilo s spuščeno streho, po lokalni cesti  na  območju  Ruš.  Ko je po makadamskem vozišču, ki poteka po klancu navzdol,  pripeljal  v  desni  nepregledni  ovinek,   z  vozilom  ni  vozil prilagojeno  in po desni strani smernega vozišča, temveč je zapeljal v levo preko  levega  roba  vozišča. Posledica  njegove  vožnje  je bila, da je s sprednjim čelnim delom vozila trčil v obcestno drevo.

Po trčenju sta voznik ter  sopotnik  spredaj ostala v vozilu – oba sta uporabljala varnostni pas, oba  potnika,  ki pa nista uporabljala vgrajenih varnostnih pasov, pa je po trčenju  izvrglo  iz vozila. Na kraju so posredovali reševalci, ugotovljeno je  bilo,  da  so vsi trije sopotniki zadobili težje telesne poškodbe in so ostali na zdravljenju v UKC Maribor.

Zadnje novice

Sorodne vsebine